قلیه ماهی!

خوب الحمدالله قلیه ماهی بسیار بسیار عالی شد

جز این هم انتظاری نمیرفت 

وقتی یه دختر بوشهری دست به کار میشه که قلیه درست کنه فقط باید از ژنتیک و شم جنوبیش کمک بگیره ولا غیر

حقیقا شاید برای بار اول از درست کردن یه غذا کمی استرس داشتم 

چون مامان میم هم قرار بود غذا رو تست کنه بعد اگر ازش ایراد میگرفت برا من به عنوان یه بندری اف داشت:)

بحث حیثیتی بود اصلا:)

خلاصه به میم پیام دادم اقا خورشت امروز ناهارتون با من 

میخوام قلیه درست کنم 

زنگ زد خوب چرا روز تعطیلی زحمت میکشی من ناهار میارم برات گفتم نه دیگه درست میکنم ماهی گذاشتم بیرون یخش وا شه

سیر تازه تو خونه بود سبزی تازه هم که داشتم اجی عید خشک کرده بود

ساعت 12 اینا دست به کار شدم و اول میخواستم زنگ بزنم از زن داداش بزرگه بپرسم گفتم نه ول کن 

به خودت اعتماد کن موجا 

نکه یک سال و اندی درست نکردم خدایی استرس گرفته بودم که یادم رفته باشه

به شمم اعتماد کردم و موادش رو اماده کردم تمبرهندی خیس کردم با اب گرم

و سبزی خشک رو هم یک ساعتی از قبل گذاشته بودم توی اب

و پیازداغ کردم با حوصله و سیر تازه و ادویه جات 

بعدم سبزی رو تفت دادم ماهی ها رو اضافه کردم دوسه دقیقه با مواد تفت بخوره که بوش گرفته بشه

بعد ماهی ها رو با احتیاط بیرون اوردم و رب گوجه رو سرخ کردم و تمبرهندی رو صاف کردم و اضافه کردم

روغن که پس داد ماهی ها رو به همراه یه لیوان و نیم اب اضافه کردم که دیگه بره برای جاافتادن

ماهی پخت انچنانی نداره یعنی کل این خورشت رو نیم ساعته هم میتونید درست کنید

ولی خوب ما میذاریم معمولا یکساعت روی گاز نبایدم شعله کم باشه چون ماهی له میشه

من از ماهی سرز استفاده کردم که احتمالا شما نمیدونید چیه:)))مگر جنوبی باشید

استخونش کمه و مزه خوبی میده برای قلیه برای سرخ کردنم عالیه

ولی ما خودمون از شوریده و یا هامور برای قلیه استفاده میکنیم  شیر و دلمی هم بد نیست ولی برا مهمونا خوبه:)!

قلیه رو گذاشتم تا 12و 45 دقیقه پخت و بعد خاموش کردم تا وقت ناهار که باز روشنش کنم در حد گرم کردن

هم مزه اش خوب بود هم رنگ وروش:))) البته من یه قاشقم رب نارنج بهش اضافه کردم 

خورشت رو هم تند کردم چون من و میم غذای تند دوست داریم

و هم قلیه کلا باید چرب و چیل و تند باشه

رنگینک درست کردم ما به همراه قلیه از ترشی سیر یا لیته و رنگینگ و یا خرما ارده استفاده میکنیم حتما بخاطر طبع ماهی که سرد هست

یعنی دسر میشه خرما و ارده یا رنگینک که همون تایم با ماهی هم خورده میشه

اب میوه هم من اب پرتقال تازه میکس با لیمو و اب گاز دار گذاشتم وترشی سیر که خودم درست کرده بودم دوسال پیش

چلو هم مامان میم قرار بود درست کنه

ساعت یه ربع به دو میم اومد غذاهارو برد 

بعد زنگ زده میگه چراایقدی زحمت کشیدی و... خیلی فلان و بهمان

گفتم ببین اقا اگر خوب نبود قلیه بگو که کات کنیم:))اینارو ولش کن

که بعد نیم ساعت زنگ زد خیلی تعریف کردن و گفت مامان گفته خیلی عالیه من خودمم این خوشمزه ترین قلیه ای بود که خوردم:))

من تو اون فاصله خودم غذام رو خوردم و خیلی دوست داشتم طعمش رو

ولی خوب ذائقه میم اینا با من یکم متفاوته

هفته دیگه مهمان داریم خاله ام که تهران قرار با دوتا دختراش و داماداش بیان

برای عید فطر میان

 

 

 

موجا ... ۲ خوشم اومد :)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
موجا نام پیرترین تمساح جهان است...
تا جایی که علم پیش رفته تمساح ها تنها موجودات جهان هستند که پیر نمیشوند و ارگان های داخلی تمساح ها هیچ وقت پیر نمی شود!!و عمر نامحدود دارند مگر بر اثر شکار یا بیماری و.... بمیرند.
اینجا قرار از خودم بنویسم بدون هیچ روتوشی!!
پیوند ها
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان