کارت اهدا...و خیارشور:)

بالاخره بعد از 9 سال کارت اهدا بنده اومد

من هر سری زنگ میزدم سازمان اهدا جواب نمیدادن

یا جواب سربالا میدادن بعد پیش خودم گفتم خوب چرا واقعا سرانه

اهدا عضو در مملکت ما کمه؟ یکی اینکه یه اوپراتوری رو صرفا فقط چون غم نان داره

استخدام میکنن و هیچ کس تو تخصص خودش نیست!

چقد مهمه که یک نفر دوست داشته باشه شغلش رو وپیگیر باشه و

به این اعضا و کسایی که اضافه میشن به چشم مشتری نگاه کنه

و مشتری مداری کنه!

در نهایت یه ایمیل بلند بالا فرستادم از نقدشون کردم!

و بعد از دو هفته پاسخ اومد برات درستش کردیم!

خداروشکر که دیگه بابت این نگرانی ندارم. همیشه ته ذهنم بود که

کارت اهدام درست نشده و نکنه من به مرگی دچار شم که نیاز به اهدا باشه و

چون عضو نیستم و برا خانوادم عزیزم اجازه ندن! هرچند بعد از این کارت هم باز اجازه خانواده شرطه!

دیشب تا ساعت 1 ونیم درگیر گلدونا و تمیز کاری و جاسازیشون بودم

برا شام هم همزمان داشتم پیتزا درست میکردم

یه سری هم تخم سبزی اینا بود که در نهایت کاشتمشون امیدوارم که سبزبشن

هرچند میترسم بذارم راه پله گنجشکه میاد اینارو میخوره

زنگ زدم به گوشت فروشی قرار شد برام گوشت بذاره بفرسته که هنوز نفرستاده

هوس کوبیده کردم اما تاحالا درست نکردم بخاطر کرونا هم به دلم نیست از بیرون بگیرم

دیگه امروز بریم تو کارش ببینم میتونم درست کنم:)

هرقسمت از سریال لوسیفر رو باید چندبار ببینم جدا از داستان سردستی و جذابش

اون جملات که لوسیفر میگه بحث بین خدا و شیطان وفرشته

خیلی برام جذابه، و گاهی یه جمله رو چندبار میبینم مزه مزه میکنم بعد ازش میگذرم.

یادم رفت اون دستوری خیارشور رو بذارم:)

خیاری بخرید که ترجیحا گلخونه ای نباشه! اگر اشتباه نکنم موقعی که من تهران بودم

یه نوع خیاری بود به اسم خیار اصفهان! اون خیارها خوبن و توی زمین و هوای آزاد کشت میشن

طرفهای ما بهش میگن خیارباغی!

خوب این خیارها رو تمیز میشورید و ضدعفونی میکند

وظرف خیارشورتون باید شیشه ای باشه اونم تمیز و ضدعفونی میکنید که کپک نزنه

بعد خیارهایی که خشک شدن رو میچینید توی ظرف خیارشور و بهش جعفری و مرزه و شوید و ترخون خشک و

سیر اضافه می کنید البته سبزیجات با توجه به ذائقه خودتونه!ولی حتما خشک باشه!

با توجه به هر لیتر آب و نوع نمکتون متفاوته من از سنگ نمک استفاده کردم یه تیکه!

از فلفل هم میتونید استفاده کنیدو

اینها رو میچینید توی ظرف و یک سوم از اون ظرف رو سرکه سفید و مابقی رو اب می ریزید و درش می بندید و میذارید توی یک قابلمه در حدی هم در قابلمه آب می ریزید که دوسوم شیشه توی آب باشه!

ومیذارید روی گاز تا حدود یک ساعت ونیم اب بجوشه شعله کم باشه!

تا حدی بذارید که رنگ خیارها به رنگ خیارشور دربیاد.

بعدم بذارید  شیشه توی همون ظرف خنک بشه!

وبعد بذارید یخچال، فرداش میتونید از این خیارشور بسی خوشمزه استفاه کنید وکیف کنید:)

 

موجا ... ۵ خوشم اومد :)
بهی ستوده

پیتزا و کباب نوش جان

اره تهران میگن خیار اصفهانی:))

 

راستی من هی یادم میره بگم کامنت رو کپی کردم

ببخشید:(

 

مرسی عزیزم
اره یادمه یه تایم خاصی از سال میارن:)
فدات مهم نیست حالا

°○ ‌‌‌‌‌‌‌‌نرگس

خیلی ممنون بابت دستور خیارشور فوری :)) 

خواهش میشه:)
ببخشید من اون روز فراموش کردم دستورشو برات بذارم:)

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
موجا نام پیرترین تمساح جهان است...
تا جایی که علم پیش رفته تمساح ها تنها موجودات جهان هستند که پیر نمیشوند و ارگان های داخلی تمساح ها هیچ وقت پیر نمی شود!!و عمر نامحدود دارند مگر بر اثر شکار یا بیماری و.... بمیرند.
اینجا قرار از خودم بنویسم بدون هیچ روتوشی!!
پیوند ها
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان